KBH Længste Loppemarked 2025

Københavns Længste Loppemarked har været en kæmpe succes og skabt en masse god stemning og liv i gaden i Ørestad, derfor arbejdes der allerede nu hårdt på at få planlagt dette igen i 2025.

Markedet har nu været afholdt 3 gange og haft mellem 300-400 stadeholdere pr. gang og omtrent 10.000 besøgende i gennemsnit pr markedsdag.

Stadeholdere på Københavns Længste Loppemarkeder har omtalt markedet for et af de bedste markeder som sælger, da man har kunne sælge det samme på 6 timer som man sælger på en hel weekend på de store kræmmermarkeder i KBH. Markedet omtales også som et af de bedste beliggende transportmæssigt, da markedet ligger i hjertet af Ørestad, og dermed har parkeringsfaciliteter hele vejen langs de 1,5km som markedet strækker sig over – samt hele 2 metro stationer, hvor man går direkte fra perron ned i markedet, samt bus og tog lige til markedet.

Københavns Længste Loppemarked bestræber sig på at, være et godt og gammeldags loppemarked, hvor private kan sælge sine ting og nemt kan gå derfra når markedet er slut og have dækket sine omkostninger forbundet med stadepladsen.

En standplads koster kun 200kr og det er derfor overskueligt at få dækket denne omkostning ved salg af sine ting og sager.

Vi gør det også nemt at være stadeholder, da vi udlejer både borde, stativer og stole – dog i begrænset antal – man skal derfor være hurtig hvis man skal nå og bestille borde, stativer og stole, da disse hurtigt bliver udsolgt.

Med over 10.000 besøgende på 6 timer, er der rig mulighed for at få solgt godt ud.

Det forventes markedet i 2025 kommer til at være i midt juni og slut august. – nærmere info kommer.

bestilling af standpladser til markedet 2025 forvente at starte op i november 2024 – med den store succes forventer vi der bliver rift om pladserne i 2025, så husk og bestille i god tid.