KBH Længste Loppemarked 2024

Vi kan med højt rakte arme byde velkommen til KBH Længste loppemarked 2024. Markedet vil blive afholdt d. 15 juni 2024 med masser af genbrugsguld og spændende og hyggelig underholdning.

Markedet blev første gang afholdt d. 17 juni 2023 og brød alle forventninger om besøgstal og salg hos de enkelte stadeholdere. Med den flotte succes, skal det selvfølgelig afholdes igen i 2024.

MASSER AF UNDERHOLDNING FOR BÅDE BØRN OG FAMILIE.

Der bydes på massevis af god underholdning for børnene og familierne, så også børnene kan opleve noget sjovt mens mor og far kigger på de mange stande.

Vi vil b.la. være følgende underholdning

  • Orkester (kl. 12.00-13.00
  • Tryllekunstner
  • Stand-up (kl. 14.00 -)
  • Live musik (i løbet af dage)
  • Gøgler
  • Se en brandbil
  • Streetfood (hele dagen)

2,6km med massevis af genbrugsguld!

Det er om at tage sko på som er gode at gå i, da markedet strækker sig med 2 rækker af stande igennem Ørestad på 1,3km og dermed i alt 2,6km salgsmeter. Der er plads til over 400 stande, som tilbyder alt fra gamle antikke genstande til nye og moderne pynteting i hjemmet. Der er ikke 2 stande som er ens, alle er private personer, der sælger ud af loft, kælder, stuen, dødsbo mv.

Streetfood.

Markedet 2024 udvides med et streetfood område, hvor der bliver mulighed for at sidde og nyde en lækker bid mad, når fødderne trænger til en pause eller maven råber efter lækker frisklavet bruger eller en kold is.

Kræmmerboder.

Savner man nogle nyere ting på markedet, så vil der i år være en lille afdeling af kræmmerboder som du kender dem fra de store kræmmermarkeder. Hos os bestræber vi os dog på, at der ikke skal være 10 boder der sælger det samme. Det er blevet meget ind at gå på Kræmmermarked, men det ses desværre at mange kræmmerboder på de store kræmmermarkeder sælger fuldstændig det samme, og man støder dermed på 10 af samme bod i løbet af disse markeder. Vi ønsker forskellighed og variation, og bestræber os derfor på at de 35 kræmmerboder tilbyder forskellige salgsgenstande.