NYHEDER

Ørestad Loppemarked arrangerer Fastelavn for børn 26/2 kl. 12-14

D. 26/2 kl. 12.00 arrangerer Ørestad Loppemarked Katten af tønden for børnene i alderen 0-13år i Byparken (Ørestad boulevard 70, 2300 KBH S.). Dette arrangement sættes op med 3 tønder – 1 tønde pr alders gruppe: 0-5år / 6-9år / 10-13år.

Ligeledes vil der være kåring af kattekonge og kattedronning for hver tønde. og sidst men ikke mindst 1 kåring af bedste udklædte – så husk at find fastelavns kostumet frem 🙂

Vi sørger for tønderne er spækket med lækre sager af både usundt og sundt. Tønderne vil derfor være fyldt med b.la. slikkepinde, chokolade barer, slikposer, klementiner, figenstænger, müslibarer, mini salami mv.

FUN-JUMP DELTAGER PÅ ALLE PLANLAGTE MARKEDER I 2022.

Fun-Jump som også deltog på markedet i August 2021, har sagt ja til at deltage på alle vores nuværende planlagte markeder i 2022.

Fun-jump stiller op med deres 4 i 1 Bungy-Trampolin, som er en sjov aktivitet for både store og små / børn og voksne. Med deres store 4 i 1 Bungy-trampolin kan der udføres de sjoveste og høje spring på trampolin, samtidig med at sikkerheden er på plads, da man iføres seler.

Vi glæder os til at se de mange sjove og glade hoppende børn / unge og endda også de voksne som måske skal prøve at udfordre enten sig selv eller hinanden.

CoolCos make-up til lave priser vil være at finde på markederne i 2022.

På markederne i 2022, kan vi præsentere en stand med kæmpe udvalg af Det danske make-up mærke CoolCos, som er baseret på naturlige ingredienser og uden parfume og parabener.

Der vil være make-up til næsten hver en smag og til priser som alle kan være med på. priserne ligger i prislejet 15-25kr pr stk. så tøv ikke med at kigge forbi til en utrolig god make-up handel.