NYHEDER

KÆMPE LOPPEMARKED D. 17 juni

D. 17 juni har Ørestad Loppemarked fået muligheden for at stille et kæmpe loppemarked på benene i Ørestad med en fantastisk beliggenhed fra Metroen Ørestad / Fields og ned langs promenaden ad Ørestads Boulevard. en strækning næsten 2km.

Vi håber at kunne få fuldt hus af stande og dermed skabe Københavns længste loppemarked d. 17 juni 2023.

På dette marked har vi gjort en stor indsats for at skabe en hyggelig stemning for alle, og der vil derfor være en masse underholdning at finde for især børn og familier. Der kommer bl.a. tryllekunstner og ballondyr, Cirkuslegeplads, Orkester og mere.

se dagens program her:

Ørestad Loppemarked arrangerer for andet år i træk Fastelavn for børn d. 18/2 kl. 12-14

D. 18/2 kl. 12.00 arrangerer Ørestad Loppemarked Katten af tønden for børnene i alderen 0-13år i Byparken (Ørestad boulevard 66, 2300 KBH S.). Dette arrangement sættes op med 4tønder – 1 tønde pr alders gruppe:

0-4år paptønde

5-7år fyrtræstønde

8-10år fyrtræstønde

11-13år normal tønde

Skulle det ske der er stor tilmelding til en af grupperne, er der sørget for en tønde ekstra til hver gruppe som hurtigt kan opsættes.

Alle tønder vil være springfyldt med alverdens søde sager, samt lidt sundt også. Tønderne vil derfor være fyldt med b.la. slikkepinde, chokolade barer, slikposer, klementiner, figenstænger, müslibarer, mini salami mv.

Kåring af kattekonge og kattedronning for hver tønde. og sidst men ikke mindst 1 kåring af bedste udklædte – så husk at find fastelavns kostumet frem.

Under hele arrangementet vil der være mulighed for køb af Lækre fastelavnsboller samt varm kakao.

Ørestad Loppemarked arrangerer Fastelavn for børn 26/2 kl. 12-14

D. 26/2 kl. 12.00 arrangerer Ørestad Loppemarked Katten af tønden for børnene i alderen 0-13år i Byparken (Ørestad boulevard 70, 2300 KBH S.). Dette arrangement sættes op med 3 tønder – 1 tønde pr alders gruppe: 0-5år / 6-9år / 10-13år.

Ligeledes vil der være kåring af kattekonge og kattedronning for hver tønde. og sidst men ikke mindst 1 kåring af bedste udklædte – så husk at find fastelavns kostumet frem 🙂

Vi sørger for tønderne er spækket med lækre sager af både usundt og sundt. Tønderne vil derfor være fyldt med b.la. slikkepinde, chokolade barer, slikposer, klementiner, figenstænger, müslibarer, mini salami mv.

FUN-JUMP DELTAGER PÅ ALLE PLANLAGTE MARKEDER I 2022.

Fun-Jump som også deltog på markedet i August 2021, har sagt ja til at deltage på alle vores nuværende planlagte markeder i 2022.

Fun-jump stiller op med deres 4 i 1 Bungy-Trampolin, som er en sjov aktivitet for både store og små / børn og voksne. Med deres store 4 i 1 Bungy-trampolin kan der udføres de sjoveste og høje spring på trampolin, samtidig med at sikkerheden er på plads, da man iføres seler.

Vi glæder os til at se de mange sjove og glade hoppende børn / unge og endda også de voksne som måske skal prøve at udfordre enten sig selv eller hinanden.

CoolCos make-up til lave priser vil være at finde på markederne i 2022.

På markederne i 2022, kan vi præsentere en stand med kæmpe udvalg af Det danske make-up mærke CoolCos, som er baseret på naturlige ingredienser og uden parfume og parabener.

Der vil være make-up til næsten hver en smag og til priser som alle kan være med på. priserne ligger i prislejet 15-25kr pr stk. så tøv ikke med at kigge forbi til en utrolig god make-up handel.